Om oss

Har du problem med att skapa den stämning du vill ha i din bostad? Du långt ifrån ensam. Många personer upplever att tiden står stilla i den egna bostaden. Man har samma möbler, man har samma möblering, man har samma färger på väggarna och man har samma tavlor, mattor och blommor – år ut och år in. Då det gäller inredning så är ofta devisen om att lagt kort ligger. Detta vill vi förändra!

Vi vill ge dig mod att skapa någonting nytt och påbörja ett nytt kapitel i ditt liv. Här kommer du därför att få ta del av vår yrkeskunskap och våra små tricks som vi använder oss av som inredare. Det första steget handlar om att börja. Att våga ta det första steget och kliva utanför den trygga zonen är det viktigaste. Resten brukar rulla på av sig självt.

På den här sidan kommer vi att gå igenom allt som rör inredning. Hur inreder man ett större rum? Vad ska man tänka på när man väljer kakel? Hur skapar man personlighet även om man använder en mer tidlös stil? Vi ska ge tips, råd och fakta om allt detta. Givetvis kommer vi även att skriva mycket om design och om olika möbler som vi älskar. Du kommer garanterat att hitta nya favoriter. Både klassiska och moderna sådana. Välkommen!