Kategorier
Måleri

Målare bokades för renovering på Södermalm

Hur roligt det än låter att renovera är det en hel del jobb som ska göras. Att ta hjälp av exempelvis en målare på Södermalm kan underlätta en hel del.

Det skulle bli så kul att få renovera deras nya lägenhet på Södermalm. Det tyckte både Anna och Erik. Att få göra detta tillsammans skulle bli en speciell tid efter att de hade befunnit sig på olika orter i månader. Lägenheten hade varit perfekt men fortfarande var den orörd. De var i planeringsstadiet.

Tillsammans bestämde de alla små och stora detaljer som behövde göras. Vilka färger rummen skulle ha och att alla rummen skulle prydas av vackra trägolv. Allteftersom tiden gick insåg de att det var en hel del som skulle göras. Bara förarbetena med väggarna skulle ta veckor. Kanske skulle de ta hjälp iallafall.

Flera målare behövdes

Efter att ha gjort klart planerna var de båda rörande överens om att ta hjälp och kontaktade målare på Södermalm. Det visade sig att firman även lade golv och var perfekt för parets renovering. De bokade in målarfirman och gav dem senare nycklarna till huset så de kunde arbeta ostört.

Själva skulle de ta tre veckors välförtjänt semester vid Medelhavet. De hade nämligen kommit på att det var bättre att blir varma i solen istället för i ett kaotiskt hem med målarburkar överallt. Nu skulle alla göra det de var bäst på. Målarna att renovera deras hem, och de att njuta av en mycket lat tillvaro tillsammans. Här kan du läsa mer om målare: målaresödermalm.se