Kategorier
Inredning

Anlita en inredningsbyrå när ni ska sälja er bostad

Ska ni sälja bostad och behöver piffa upp lite inför försäljningen? Då kan ni anlita en inredningsbyrå som hjälper er med homestyling. Det får ert hem att bli mer attraktivt för spekulanter.

Er lägenhet har varit ert drömhem under många år. Årtionden till och med. När ni flyttade in fick ni för er att renovera och göra om hela hemmet i precis den stil ni ville ha. Det har varit ett fantastiskt hem, men nu är det alltså dags att sälja. Familjen väntar tillökning och kommer därmed också behöva ett större boende. Så länge som det bara har varit ni två har det gått bra, men när det kommer in barn i bilden behöver ni större. Inför den kommande försäljningen skulle ni vilja piffa upp lägenheten lite för att öka era chanser.

Höj värdet på bostaden med en inredningsbyrå

Ni anlitar en inredningsbyrå, Insyn Interiör, som får komma för att hjälpa er med ert hem inför försäljningen. Er egen stil är väldigt spretig och har mycket färg i sig. Sådant kanske inte tilltalar alla. Sedan har lägenheten blivit rätt sliten de senaste åren också. Kanske ny färg och lite annan inredning kan få er lägenhet att stiga i pris? En inredare kommer för att hjälpa er och förvandlar ert hem till rena pangobjektet. Med bara några få medel förändras lägenheten till det bättre och ni får många spekulanter på er lägenhet. Det är också många som budar och priset stiger långt högre än ni från början trodde var möjligt.