Kategorier
Solskydd

Det kan vara roligt att leta gardinkappa om man gillar inredning

Tänk att få gå in i en affär som har fullt med olika gardinkappor och välja en gardinkappa som bara känns helt rätt för dig. En du väljer själv och vet att den kommer passa perfekt i ditt hem.

Tycker du det är roligt med inredning kommer du förr eller senare stöta på en gardinkappa som bara är helt perfekt för ditt hem. Direkt du ser den vet du att det är just den du ska ha. Det låter kanske lite överambitiöst för bara en gardinkappa. Men vänta och se! Att sätta rätt gardin till ett fönster är inte alltid det lättaste. En gardinkappa kan vara pricken över i:et eller blir något som gör att hela rummet ser malplacerat ut. När rätt sak sitter på rätt ställe lyfter hela rummet och det ger ett magnifikt intryck. Sådant är svårslaget.

Välj en lågmäld eller en färgglad gardinkappa

Ett rum kan förändras helt beroende på vilken gardinkappa du väljer att hänga upp. Väljer du en med mera färg kommer den alldeles säkert att dominera lite. Tar du däremot en lågmäld ton i tyget kommer den antingen att bli intetsägande eller smälta samman med den övriga inredningen. Det gör att du får en harmonisk och lugnt rum vilket kan vara bra, speciellt i ett sovrum. I ett litet barnrum som uppmuntrar till lek kan det i stället sitta fint med en härlig färgklick i fönstret. I kök och vardagsrum beror det mycket på färgsättningen och inredningen vad som passar in.